Roundnet – Årets sommerhit

DKK379.00

Fantastisk sjovt roundnet fra Hobbysport er den perfekte tilføjelse til en fed solskinsdag på stranden, i parken eller i haven med venner og familie.

Roundnet er også kendt som Spikeball, hvor det populære spil minder om volleyball. I roundnet gælder det dog om at slå bolden ned i nettet i stedet for over nettet. Det er super sjovt, og er nemt at komme i gang med for alle.

I vores roundnet medfølger der; Ét net i officelle mål (90 x 90 x 20cm), 3 bolde, én pumpe, regel- og opsætningsmanual samt en fed sportspose, så man let kan transportere det rundt.

God fornøjelse med dit roundnet!

Varenummer (SKU): HS2020-010 Kategori:

Roundnet

Roundnet er et sportsspil, der spilles af fire personer – to mod to. De to hold stiller op mod hinanden på hver side af roundnettet, der står i midten. Et point bliver spillet ved, at personen med serven slår bolden ned i nettet mod en modspiller. Spillet går ud på at slå bolden ned i nettet således, at modspillerholdet ikke kan slå bolden tilbage i nettet igen.

Efter serven er slået, må et hold røre bolden maks tre gange, før bolden skal være slået ned i nettet. Hver gang bolden rammer nettet skifter spillet, og det er nu modstanderholdets tur til at få bolden tilbage i nettet. Alle spillere må bevæge sig frit rundt om nettet sålænge de ikke står i vejen for en modstander.

Læs mere om roundnet her.

Med et roundnet fra Hobbysport er du fuldt klædt på til at invitere venner og familie til en sjov oplevelse med den nye sport.

Vægt 1.3 kg
Størrelse 55 × 18 × 10 cm
Indkøbskurv