fbpx
Udsalg!

Roundnet – Årets sportshit

kr.349.00

Roundnet

Kanon sjovt roundnet fra Hobbysport er den perfekte tilføjelse til en solskinsdag på stranden, i parken eller baghaven med venner eller familie.

Sporten er også kendt som Spikeball og spilles normalt af 4 spillere, 2 mod 2. Spillet er inspireret af volleyball, men hvor det gælder om at slå en bold ned i nettet i stedet for over nettet. Man har ligesom i volleyball 3 berøringer, inden bolden skal returneres, og man spiller 360 grader rundt om nettet.

Det er super sjovt og nemt at komme i gang med for alle.

I pakken medfølger der; Ét net i officelle mål (90 x 90 x 20cm), 3 bolde, én pumpe, regel- og opsætningsmanual samt en fed sportspose, så man let kan transportere det rundt.

God fornøjelse med dit roundnet!

Varenummer (SKU): HS2020-010 Kategori:

Roundnet

Roundnet er et sportsspil, der spilles af fire personer – to mod to. De to hold stiller op mod hinanden på hver side af nettet, der står i midten. Et point bliver spillet ved, at personen med serven slår bolden ned i nettet mod en modspiller. Spillet går ud på at slå bolden ned i nettet således, at modspillerholdet ikke kan slå bolden tilbage i nettet igen.

Efter serven er slået, må et hold røre bolden maks tre gange, før bolden skal være slået ned i nettet. Hver gang bolden rammer nettet skifter spillet, og det er nu modstanderholdets tur til at få bolden tilbage i nettet. Alle spillere må bevæge sig frit rundt om nettet sålænge de ikke står i vejen for en modstander.

Læs mere om spillet her.

Med et roundnet fra Hobbysport er du fuldt klædt på til at invitere venner og familie til en sjov oplevelse med den nye sport.

Vægt 1.3 kg
Størrelse 55 × 18 × 10 cm
Indkøbskurv