fbpx

Vi vil gøre fritiden sjovere

Det skal være nemt at finde kvalitetsudstyr til en ny hobbysport

roundnet stranden

Vi startede Hobbysport tilbage i 2020 under coronakrisen, hvor vi som to gymnasievenner ville tilbyde alternative udendørsaktiviteter, danskerne kunne have det sjovt med under epidemien. Vores formel var at tilbyde kvalitetsudstyr til gode priser, og drømmen om at skabe et sportsunivers med sjove og nye sportsaktiviteter blev skabt.

Vores koncept bygger på viden om, at vi alle fremadrettet får mere fritid. Faktisk har danskere mellem 18-74 år allerede siden 2008 i gennemsnit fået tre timers mere fritid om ugen, og denne udvikling ser ud til at fortsætte. Denne ekstra fritid synes vi skal fyldes med sportslige og sjove oplevelser, sammen med dem man holder af.

Vi udforsker, undersøger og afprøver alverdens nye sportsgrene og -trends, så vi altid er på forkant med tiden, og derfor kan tilbyde et univers, hvor alle kan blive inspireret til at afprøve en ny hobbysport.

Ingen træningstider. Ingen kontingentbetaling. Sport når du har lyst.

I udvælgelsen af vores udstyrssortiment er det essentielt, at alle vores sportgrene kan spilles, hvor som helst og når som helst. 

I en omskiftelig hverdag vi alle lever i, synes vi, at det er enormt vigtigt, at vi alle selv kan vælge, hvornår vi har lyst til at dyrke vores hobbysport. 

Derfor udvælger vi kun sportsgrene som enten kan spilles på i forvejen etablerede og frit tilgængelige anlæg og baner, eller som hurtigt kan sættes op og spilles, hvorend man har lyst og mulighed.  

Grundlæggerne

"Vi vil aldrig tilbyde udstyr, som vi ikke selv ville bruge."
hobbysport founders

Udforsk shoppen

Miljøvenlig emballage

Vi synes det er vigtigt at tænke på vores miljø- og klimaaftryk i alle forbindelser, hvor det er muligt. Derfor bliver alle vores pakker afsendt i genanvendt emballage – det synes vi er sund fornuft.

Indkøbskurv
Din kurv0
Din kurv er tom
Fortsæt shopping
0